Kontrat mbi veper per familjar

  • Prishtinë
  • Konflikt interesi
  • Parlamenti

Ne Kenn eshte antar i bordit nn (profesor i gjeografise dhe njeherit ekspert kunder demarkacionit)nn ne Keshill ka punesu me kontrat mbi veper nnhi mbese e gruas senn

3 muaj më parë

HULUMTIMET

    Raporti

    by Kallxo
    NA NDIQNI