transporti pulik ne nn

  • Novobërdë
  • Shërbime komunale
  • Qeveri

Ju lutem kishte me qen mir pregaditja e nje storje ne lidhje me qeshtjen e transportit publik ne komunen e Novoberdes. Para disa diteve ministria e infrastruktures ka lejuar transportin publik humanitare per kete komune shum te varfer. Kompani fituese nga Gjilani ka mare tenderin me nje qmim marramendes te ulet qe nuk mund ti mbuloj shpenzimet, dhe duke pare kete qeshtej fillon transportin vetem tri dite ne realizonin Prishtin-Novoberde dhe anasjelltas duke pare veleren e vogel te mjeteve e nderpren transportin dhe fillon transportin nga komuna e Gjilanit per 

Mesazhi i mbylljes së raportit

Raporti ka dale te mos jete i sakte
12 muaj më parë

HULUMTIMET

Raporti

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend