aktakuza per hoxhen nn

 • Prizren
 • Tjetër
 • Prokurori

pse nuk raportohet si nxites edhe ndihmesi kryesor i hoxhes e qe e nxiti per debate per urrejtje moderatori dhe njeriu qe mbahet si dora e djatht e hoxhes nn

Mesazhi i mbylljes së raportit

ne aktakuzen ndaj nn person ne fjale nuk permendet. luteni te raportoni ne telefonin kujdestar
6 muaj më parë

HULUMTIMET

  Raporti

  by Kallxo
  NA NDIQNI

  Send this to a friend