Punesimet NE ARSIM me dekret Te KRYETARIT

  • Suharekë
  • Korrupsion
  • Arsim

Kryetari i komunes senn  e ka shendruar arsimin ne Çiflig te tij sepse dy jave pa u shqyrtue konkursi ai cakton ata të cilet do të emerohen mesues sipas tekeve të tij dhe klanit te tij partiak. Keshtu shkel rregulloret dhe ligjet duke emruar mesues me cilesi tejet te dobeta ne nn Ai nuk brengoset per deshtimet e perditshme ne arsimin nn por duke shantazhuar DKA-i injoron kandidatet me profesionalitet te larte ( me master bile ) dhe që jane ne pritje nga 5 /vite merr e mesuese kuptohet me ndermjetsues dhe dhunshem i hudh ne shkollat e lartcekura. Une si mesuese e kualifikuar pres qe 5 vite me kalifikim adekuat dhe note mesatare mbi 9 , por nuk kam leke ta blej vendin e punes. Kallxo. com ju lutem dilni urgjentisht vizitoni DKA, komunen dhe shkollat tona dhe shihni ku jemi katandisur. Marrja nuk e ka mbyt askend, e lere me kryetyarin e turperuar te nn

1 vit më parë

HULUMTIMET

Raporti

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend