pensionet e arsimtareve

 • Suharekë
 • Shërbime komunale
 • Kuvendi komunal

9Pershendetje te nderuar, deshta ta trajtoj nje qeshtje, Drejtoria e Arsimit ne nuk po e respekton Kontraten Kolektive. Mesimedhenesit qe penzionohen, nuk po i marrin tri paga per percjellje ne pension dhe ata qe i meritojne 3 paga jubilare. Komuna po i udhezon palet per Gjykat

Mesazhi i mbylljes së raportit

raporti eshte  verifikuar linkun e shkrimit mund ta lexoni ketu
6 muaj më parë

HULUMTIMET

  Raporti

  by Kallxo
  NA NDIQNI

  Send this to a friend