Fshati NN

 • Gjakovë
 • Shërbime komunale
 • Komuna

knn nga fshati nnedhe eshte anku se kane probleme te medha me kanalizim dhe eshte i gatshem me fole per neve. Po ashtu m'ka thene se dje ka fole me dikend prej zyresnnpor nuk e dijke me kend. numri i tij eshte 0n

Mesazhi i mbylljes së raportit

raporti eshte verifikuar shkrimin mund ta lexoni ketu

6 muaj më parë

HULUMTIMET

  Raporti

  by Kallxo
  NA NDIQNI

  Send this to a friend