raport

  • Gjilan
  • Shërbime komunale
  • Kuvendi komunal

Pershende per juve desha te jap nje info ne lidheje me komunen e nn se si me leje te kryetarit shfrytzohet nje zyre e komunes per nje parti politike kjo zyre asht ne kuader te zyres se kryetarit (eshte njesit) madje kush do qe shkon ne kete ne vend,ne vend qe ofrojn sherbim i antarsojn me librez te partis nese don ju ofroj foto si deshmei por duhet te sigurohem se nuk me tregon nga i ken marr info sepse punoj ne komun me qesin prej punes me dit kushe ju ka dhan.ket info.juve

Mesazhi i mbylljes së raportit

raporti ka dale te jete i pasakte 

Hulumtuesi ka derguar kete raport

Une kam qene ne komunen e Gjilanit, brenda objektit dhe nuk kam hasur nje nje zyre te tille.
Gjithashtu une kam pyetur edhe zyrtaret e komunes e kabinetin e Kni, se nese ekziston ndonje zyre e tille dhe ata e kane mohuar. Por vlene te theksohet se as une nuk e kam pare.

1 vit më parë

HULUMTIMET

Raporti

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend