pa rregullesi ne nn

  • Prizren
  • Konflikt interesi
  • Qeveri

Ne lagjennn gjate gjithe kohes ne diten e sotme po qendrojne zn dhe po ndikone tek votuesi bashke me Gn

Mesazhi i mbylljes së raportit

Hulumtiesit e KALLXO.com e kanë pasur të pamundur ta verifikojnë këtë raport në mungesë të kontakteve. Luteni që informata shtesë rreth raportit të lajmëroni në telefonin kujdestar ose në kallxo.com 
7 muaj më parë

HULUMTIMET

Raporti

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend