Masakrimi i Mërgates ne zgjedhjet e 2017-es

  • Pejë
  • Korrupsion
  • Keqpërdorim me vota

E nderuaravra, si ka mundësi që askush absolutisht askush nuk merret me mohimin e te drejtes per Votim nga ana e Kqz-se ndaj Mërgates askush nga Mediat nuk merret me kete shkelje Kushtetuese me te dy këmbet, për me keq kjo heshtje duket te jete orkestruar dhe mire organizuar nga Parti dhe Persona qe kan frikë voten e Mergates, pse ju Zonja Xharra nuk e tematizoni kete problem? Apo edhe ju e konsideroni si jorelevante?. Jan 3 persona nga rrethi im qe kan aplikuar kan marre edhe konfirmimin nga Kqz-ja se aplikacioni eshte pranuar dhe rexhistrimi ishte i suksesshem e ne anen tjeter ne listen e publikuar nga Kqz-ja per Mergimtaret me te drejt vote mungojn emrat e tyre , nese ju nevojiten deshmit perkatese jam i gatshem te jau ofrojë Me nderime

11 muaj më parë

HULUMTIMET

Raporti

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend