Thirrje për aplikim për punë praktike

Të nderuar studentë të Fakultetit Juridik,

Ju njoftojmë se platforma KALLXO.com dhe Dekani i Fakultetit Juridik Prof.Dr Haxhi Gashi kanë nënshkruar një memorandum bashkëpunimi i cili i hapë rrugë angazhimit në punë praktike për studentët e Fakultetit Juridik.

Pjesë e këtij programi janë angazhimet në punë praktike në monitorimin e gjykatave, angazhimi në zyrën ligjore, hulumtimi i raporteve të korrupsionit e po ashtu realizimi i reportazheve për emisionet “Jeta në Kosovë”, “Drejtësia në Kosovë”, KALLXO.com dhe gazeta “Jeta në Kosovë”.

Si pjesë e kësaj marrëveshjeje më 22.3.2017 nga ora 11:00 – 12:00, ftoheni të merrni pjesë në një ligjëratë që do të mbahet në Amfiteatrin e Vogël të Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës në të cilën do njoftoheni për mundësitë për avancim profesional duke qenë pjesë e punës praktike në platformën KALLXO.com.

 

Pjesëmarrës në diskutim:

Kreshnik Gashi, redaktor menaxhues i KALLXO.com dhe redaktor i “Drejtësia në Kosovë”

Petrit Kryeziu, përgjegjës i Zyrës Ligjore të KALLXO.com

Gjatë ligjëratës të interesuarit për punë praktike do të njoftohen për format e aplikimit dhe itinerarin e intervistave për kandidatët e interesuar.

Të interesuarit për aplikim për punë praktike mund ta dërgojnë një CV dhe një letër motivuese në emailin info@kallxo.com

Thirrje për aplikim për punë praktike

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend