PDK Nuk e Mohon Skandalin e Vëzhguesve

Në një konferencë për media zyrtarët e PDK-së nuk e kanë mohuar faktin që anëtarët e partisë së tyre janë akredituar duke përdorur një OJQ.

“Ne deri më tani nuk kemi diçka të raportuar. Asnjëra prej tyre nuk e dëmton procesin”, ka thënë Blerand Stavileci.

Ky i fundit nuk ka dhënë detaje se kush qëndron prapa organizatës, e cila i ka akredituar anëtarët e PDK-së si vëzhgues të OJQ.

“Janë vetëm gjëra teknike, nuk dojmë ta prishim imazhin e këtyre zgjedhjeve”, ka thënë Stavileci.

KALLXO.com raportoi gjatë ditës për anëtarë të AAK-së dhe PDK-së të cilët janë akredituar në KQZ si anëtarë të një organizate joqeveritare.

ETIKETA

11 Qershor 2017 - 12:20

Paulina Nushi 11/06/2017 - 12:20
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend