Sa lexon Kandidati  për Deçan?

Shkodran Imeraj nga Nisma për Kosovën është person që i pëlqen leximi sipas bashkëshortes së tij.

Amire Sylaj-Imeraj në intervistën për Debat Pernime foli për hobin e bashkëshortit të saj jashtë angazhimit të tij në politikë.

“Ka qef me lexu, filmat janë hobi tjetër, edhe me dal me shoqni”, tha jo

Ajo gjithashtu foli rreth zakoneve të shpenzimit të burrit të saj brenda familjes.

“Shkodrani është ma dorëshlirë, unë jam pak ma kursimtare në cështjet e shpisë mirëpo Shkodrani është pak ma harxhues”, tha Sylaj- Imeraj.

Ajo po ashtu rrëfeu se burri i saj ‘bëhet nervoz në padrejtësitë që bëhen dhe me çështjet që nuk janë në rregull’.

https://youtu.be/hmIRvLj43Ns?t=20m13s

Germat prej Bore të Kryeministrit

by Erjonë Popova
NA NDIQNI

Send this to a friend