LIVE: Ambasadori Britanik, Ligjëratë me Studentët e Juridikut

KALLXO.com e bën transmetimin e drejtpërdrejtë të kësaj ligjërate të xhiruar me kamerën e teknologjisë më të lartë 360 shkallë.

Për një orë, ambasadori britanik në Kosovë, Ruairi O’Connell do të flasë para studentëve të Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Në këtë ligjëratë, studentët dhe lexuesit e KALLXO.com do ta kenë mundësinë për t’i bërë pyetje ambasadorit O’Connell.

KALLXO.com e bën transmetimin e drejtpërdrejtë të kësaj ligjërate të xhiruar me kamerën e teknologjisë më të lartë 360 shkallë.

14 Mars 2017 - 11:14

Kallxo 14/03/2017 - 11:14
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend