KALLXO 360: Liqeni i Karagaçit në Akull

KALLXO.com ka xhiruar atmosferën dimërore në parkun e Karagaçit në Pejë dhe liqenin e mbuluar në akull brenda këtij parku me kamerën e teknologjisë më të lartë 360 shkallë.

Parku Karagaç gjendet në qendrën e qytetit të Pejës dhe gjatë tërë vitit ofron një vend të mirë relaksimi për njerëz të të gjitha moshave.

Në dimër, ky vend u ofron mundësi të rinjve të argëtohen mbi akullin që është krijuar brenda një liqeni të vogël që gjendet në këtë park.

Pishat e gjata në këtë park i japin një pamje të bukur këtij parku gjatë tërë vitit.

ETIKETA

20 Janar 2017 - 21:32

Kallxo 20/01/2017 - 21:32
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend