//E enjte ORA 20:20

3,758

8 Dhjetor 2016

Efekti i Kallxuesit Murat Mehmeti

Emisioni “Jeta në Kosovë” sonte iu kushtua Javës Kundër Korrupsionit nga një perspektivë tjetër.

Për tri javë, shikuesit kanë mundur ta shohin një skandal brenda Administratës Tatimore të Kosovës në çështjen e njohur si Vjedhja e Organizuar Tatimore.

Në këtë emision, prokurori Lulzim Sulejmani, këshilltari i Kryeministrit Besnik Berisha, shefi i Agjensisë Kundër Korrupsionit Shaip Havolli dhe themeluesi KALLXO.com Faik Ispahiu debatuan për hapat që duhet të ndërmerren pas këtij denoncimi për vjedhjet milionëshe në tatime dhe mbrojtjen e kallxuesit të korrupsionit, Murat Mehmeti.

Pjesa e parë: Vjedhja e Organizuar Tatimore

Pjesa e dytë: Vjedhja e Organizuar Tatimore

Pjesa e tretë: Vjedhja e Organizuar Tatimore

NDËRLIDHUR

TË FUNDIT

Shpend Ahmeti
 

Shpend Ahmeti Flet Për Jahtën

Kryetari i Komunës  së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka pranuar ekskluzivisht  për emisionin ‘Jeta në Kosovë’ se ka qëndruar në jahtë në Budvë fundjavën e kaluar ndonëse thotë se nuk e ka ditur që mjeti ka qenë i Blerim Devollit të kompanisë “Devolli”.

21 Vjet Burgim për Vrasjen në Malishevë

by Lekë Muqaj
NA NDIQNI