// E enjte ORA 20:20

Raportoni Korrupsionin!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
FLM!

RAPORTI JUAJ
ESHTE DERGUAR

0

0

28 Mars 2012

Edona Musa

Edona Musa merret me gazetari që nga viti 2001 duke punuar në disa media të shkruara kosovare ku ka trajtuar tema sociale dhe shëndetësore. Që nga viti 2003 deri në 2008 Musa ka punuar në gazetën e përditshme “Zëri”, ndërkohë që ka qenë bashkëpunëtore në agjencinë e lajmeve “KosovaLive”, në të përjavshmen “Zëri javor”, në revistën “Zana” dhe së fundi në gazetën “Kosova Sot”.

Musa ka diplomuar në Shkollën e Lartë të Gazetarisë “Faik Konica”, në Prishtinë në vitin 2002.

Musa është shpërblyer me vendin e dytë për storien më të mirë në vitin 2009 nga Asociacioni i Gazetarëve Profesionistë të Kosovës.

Ajo iu bashkua ekipit të BIRN-it në Kosovë në prill të vitit 2009 si monitoruese-gazetare për sektorin e shëndetësisë, ndërsa tani punon në cilësinë e gazetares hulumtuese pë emisionin Jeta në Kosovë,të cilin edhe e moderon kohë pas kohë.

NDËRLIDHUR

Maqedoni
 

Ziadin Sela: Ka arsye të Kapen Armët, Por nuk Është Momenti

Kryetari i Komunës së Strugës, Ziadin Sela, thotë se shqiptarët në Maqedoni kanë “shumë arsye” për t’i kapur armët, por shprehet se nuk është momenti për to. “Ka shumë arsye që të kapen armët në dorë, por është shumë gabim që në këto momente të kapen armët në dorë sepse mendojmë që zgjidhja më e […]

TË FUNDIT

Guvernatori Foto: Zyra e Kryeministrit
 

Bankat ta Ndihmojnë Ekonominë

Në Bankën Qendrore të Kosovës në takim me Hamzën, përveç Kryeministrit Mustafa ishin edhe ministri i Drejtësisë Hajredin Kuçi dhe ministrja e Tregtisë dhe Industrisë Hykmete Bajrami. Nikoqiri Hamza tregoi se për çfarë u bisedua. “Kemi biseduar për zhvillimet e përgjithshme ekonomike në vend, në theks tëveçantë për zhvillimet në sektorin financiar. Gjithashtu, i kemi […]

Maqedoni
 

Ziadin Sela: Ka arsye të Kapen Armët, Por nuk Është Momenti

Kryetari i Komunës së Strugës, Ziadin Sela, thotë se shqiptarët në Maqedoni kanë “shumë arsye” për t’i kapur armët, por shprehet se nuk është momenti për to. “Ka shumë arsye që të kapen armët në dorë, por është shumë gabim që në këto momente të kapen armët në dorë sepse mendojmë që zgjidhja më e […]

Ali Ahmeti për proceset e Montuara ndaj Shqiptarëve

by Kallxo
NA NDIQNI