// E enjte ORA 20:20

Raportoni Korrupsionin!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
FLM!

RAPORTI JUAJ
ESHTE DERGUAR

0

0

25 Maj 2012

Drejtësia në Kosovë diskuton për rrëmbimin e një qytetari në Prizren

 

Këtë të diel në ora 21:00, “Drejtësia në Kosovë” transmeton emisionin për rrëmbimin e një qytetari të Prizrenit.

Si u rrëmbye djali i një biznesmeni të njohur në qytetin e Prizrenit dhe çfarë kërkuan rrëmbyesit nga familja e tij? Në çfarë kushte u mbajt i rrëmbyeri, për gjashtë ditë me radhë?

Sa persona u dyshuan për këtë rast? Si u inkriminuan edhe policët e Policisë së Kosovës në rrëmbimin e këtij qytetari? Pse u liruan tre prej të dyshuarëve?

Si u arrestuan dy të dyshuarit e fundit për këtë rast? A është e njoftuar prokuroria për mënyrën e dy të arrestuarve të fundit? Si u keqtrajtua Leonard Veshalli për të pranuar kryerjen e kësaj vepre dhe për ta inkriminuar edhe Shukri Krasniqin?

Sa para i’u ofruan Hidajet Gashit për të dëshmuar kundër Shukri Krasniqit? Pse u gjuajt tri herë me armë zjarri Hidajet Gashi dhe pse policia nuk gjeti prova në vendin e ngjarjes?

Çfarë reagimi kanë familjet e të dyshuarve dhe çfarë përgjigje ka Prokuroria e Qarkut në Prizren?

Për të diskutuar lidhur me këto çështje, hulumtuesi Petrit Kryeziu ka intervistuar:

Atifete Veshalli, nëna e të dyshuarit Leonard Veshalli;
Hatixhe Veshalli, bashkëshortja e të dyshuarit Leonard Veshalli;
Anita Krasniqi, bashkëshortja e të dyshuarit Shukri Krasniqi;
Rrahman Krasniqi, vëllau i të dyshuarve Shukri dhe Bashkim Krasniqi;
Lumnije Krasniqi, bashkëshortja e të dyshuarit Bashkim Krasniqi;
Lindiana Krasniqi, vajza e të dyshuarit Bashkim Krasniqi;
Hidajet Gashi, i dëmtuar;
Adem Delija, i dëmtuar; dhe
Sylë Hoxha, kryeprokuror i prokurorisë së qarkut në Prizren.

Në fund të emisionit, “Drejtësia në Kosovë” transmeton aksione të drejtpërdrejta të Policisë së Kosovës.

 

 

NDËRLIDHUR

Podujevë
 

Shtyhet Gjykimi për Mashtrim me Vota

Gjashtë persona akuzohen për falsifikim të rezultateve të zgjedhjeve për Kuvendin e Kosovës më 2010. Vepra e dyshuar penale pretendohet se është kryer në një qendër vendvotimi në Podujevë.

TË FUNDIT

Pejë Kryetari i Pejës, Gazmend Muhaxheri, para asamblistëve komunalë - Foto: ATDHE MULLA
 

Pajtohen LDK e PDK, Aprovohet Rishikimi i Buxhetit

Në seancë të jashtëzakonshme Kuvendi Komunal i Pejës ka miratuar rishikimin e buxhetit. Në votim morën pjesë edhe dy drejtorët nga radhët e PDK-së, të cilët i kishte shkarkuar kryetari Gazmend Muhaxheri. Ky i fundit ka revokuar vendimin lidhur me dy drejtorët.

Podujevë
 

Shtyhet Gjykimi për Mashtrim me Vota

Gjashtë persona akuzohen për falsifikim të rezultateve të zgjedhjeve për Kuvendin e Kosovës më 2010. Vepra e dyshuar penale pretendohet se është kryer në një qendër vendvotimi në Podujevë.

Paralajmërohet Standardizimi i Paketimeve të Duhanit

by Paulina Nushi
NA NDIQNI