// E enjte ORA 20:20

Raportoni Korrupsionin!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
FLM!

RAPORTI JUAJ
ESHTE DERGUAR

0

0

11 Maj 2012

Drejtësia në Kosovë diskuton për kushtet e punës në Policinë e Kosovës

Këtë të diel, “Drejtësia në Kosovë” transmeton pjesën e dytë të emisionit për parregullsitë në Policinë e Kosovës.

Cilat pajisje u mungojnë momentalisht policëve të Kosovës. Pse eprorët e Policisë së Kosovës vozisin veturat e reja, ndërsa veturat e përdorura ua japin në shfrytëzim policëve të patrullës?

Me çfarë veturash shkojnë në shtëpi eprorët e PK-së?

Gjatë emisionit do të trajtohen edhe problemet sociale të Policisë së Kosovës.

Pse shteti i Kosovës garanton dëmshpërblim prej vetëm 2000 eurosh për policin i cili e ka humbur jetën në detyrë?

Si jetojnë familjet e policëve të rënë në detyrë?

Çfarë tretmani ka për policin e lënduar gjatë detyrës zyrtare? Pse këta policë nuk marrin dëmshpërblim?

Gjatë emisionit shikuesit do kenë mundësinë të ndjekin edhe deklaratat e policëve të Kosovës për sa i përket punës së sindikatës së Policisë së Kosovës.

Pse policët thonë se nuk kanë sindikatë?  A ka policë të cilët po japin dorëheqje nga sindikata e PK-së për shkak të pakënaqësisë me të?

Për t’i trajtuar këto çështje gazetari Kreshnik Gashi në kushte anonimiteti ka intervistuar katër policë të Kosovës, dhe: 

Naim Rexha, nga Drejtoria Qendrore e Policisë së Kosovës;
Shaban Tasholli, nga Sindikata e Policisë së Kosovës;
Mazllum Bajraktari, polic i lënduar në detyrë;
Behar Selimi, ish drejtor i Policisë së Kosovës;
Ismet Rrustolli, vëlla i policit të rënë në detyrë.

Në fund, ndiqni rubrikën ‘Policia’ me aksionet e drejtpërdrejta të Policisë së Kosovës.

“Drejtësia në Kosovë” çdo të diel në ora 21:00 dhe repriza të mërkurën në mesditë.

 

NDËRLIDHUR

kanabis
 

Policia në Gjah për Kanabis

Në emisionin e fundit të "Drejtësia në Kosovë", në rubrikën "Policia", u shfaq aksioni policor në një fshat të Pejës ku u arrestuan tre persona ndërsa u sekuestruan dhe u asgjësuan 16 bimë narkotike të llojit Kanabis Sativa.

Zhvendosja e Hades
 

Tetë Kërkesa të Hades për Qeverinë, Komunën e KEK-un

Në listën e kërkesave bëjnë pjesë punësimi i disa personave nga fshati në KEK, vlerësimi i pasurisë sipas çmimit të tregut, ndarja e parcelave e trojeve në Haden e Re në afat sa më të shkurtër si dhe marrjen e obligimit nga KEK që pagesat dhe të gjitha kompensimet e tjera të bëhet me një afat prej 15 ditësh.

Vendimi
 

Lirohet Nuhi Uka

Ish-kryetari i Gjykatës Komunale të Prishtinës Nuhi Uka është liruar nga akuza për krim të organizuar.

TË FUNDIT

kanabis
 

Policia në Gjah për Kanabis

Në emisionin e fundit të "Drejtësia në Kosovë", në rubrikën "Policia", u shfaq aksioni policor në një fshat të Pejës ku u arrestuan tre persona ndërsa u sekuestruan dhe u asgjësuan 16 bimë narkotike të llojit Kanabis Sativa.

I Kërkuari nga Gjykata Kontrabandonte Lopë

by Kallxo
NA NDIQNI