// E enjte ORA 20:20

 •  

  Intervistë: Aleksandër Lumezi

  09/12/2017- (84 min) - 4369 SHIKIMENë intervistën për emisionin “Jeta në Kosovë”, Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, është përgjigjur në dhjetëra pyetje të Jeta Xharrës rreth aktivitetit të prokurorisë, përfshirë aferën e provimit të jurisprudencës dhe aferën “pronto”. Në intervistë, Lumezi jep përgjigje në shumë…

  Mbrëmë në emisionin ‘Jeta në Kosovë’ u transmetua debati me përfaqësues të partive politike rreth ecurisë së zgjedhjeve lokale të 22 tetorit dhe risive që solli ky proces. Në këtë debat, përfaqësues të partive politike flasin edhe për atë se cilat ishin të metat e…

  Shiko videon

  Në emisionin e parë të “Jeta në Kosovë” për edicionin e vjeshtës 2017 u debatua për gratë në vendimmarrje në Kosovë. Debati u realizua në prag të zgjedhjeve për kryetarë të komunave dhe asamble komunale të cilat do të mbahen më 22 tetor Në emision,…

  Shiko videon
   

  Dy Ekstremet e Kosovës, Uta Ibrahimi e Lavdrim Muhaxheri

  30/06/2017- (131 min) - 14308 SHIKIMEEmisioni ‘Jeta në Kosovë’ sonte solli rrëfimin e Uta Ibrahimit, shqiptares së parë që u ngjit në majën më të lartë në botë, një debat për Lavdrim Muhaxherin si dhe një hulumtim për dëmet në bujqësi. Në emision shfaqen pamje…

   

  Intervistë: Endru Rusëll

  22/06/2017- (39 min) - 794 SHIKIMEKoordinatori i UNDP-së në Kosovë, Endru Rusell, në intervistën për emisionin “Jeta në Kosovë”, tha se UNDP në bashkëpunim me Agjencitë e tjera të Kombeve të bashkuara po mundohen të krijojnë institucione që punojnë në mënyrë efikase dhe me më…

 •  

  Zgjedhjet dhe Shkeljet

  15/06/2017- (90 min) - 8787 SHIKIMESonte në emisionin ‘Jeta në Kosovë’ u transmetuan gjetjet e monitoruesve të BIRN/Internews Kosova gjatë monitorimit të zgjedhjeve parlamentare të 11 qershorit. Në këtë emision, monitoruesit e BIRN/Internews Kosova shpalosën ato çka panë më 11 qershor, si ndryshuan votimet e…

  Sonte në Emisionin “Jeta në Kosovë” mund të ndiqni intervistën me diplomatin amerikan Hoyt Brian Yee.

  Shiko videon

  Sonte në Emisionin Jeta në Kosovë u transmetua hulumtimi për ndotjen e mjedisit nga Parku i Biznesit në Drenas.

  Shiko videon
   

  Diagnozat e Shëndetësisë

  27/04/2017- (66 min) - 6037 SHIKIMESonte në emisionin ‘Jeta në Kosovë’ u transmetuan dy hulumtime nga fusha e shëndetësisë që kanë të bëjnë me një diagnozë të gabuar që mori një pacient në QKUK dhe tjetri për mospunën e një laboratori publik të analizave. Në…

   

  Hezitimi për UNESCO

  20/04/2017- (73 min) - 1064 SHIKIMESonte në emisionin “Jeta në Kosovë” u transmetua debati mbi aplikimin e mundshëm të Kosovës për anëtarësim në organizatën UNESCO. Përfaqësues të institucioneve dhe shoqërisë civile përballë Jeta Xharrës diskutojnë arsyet e dështimit të Kosovës për pranim në UNESCO dy…

 •  

  Ndërtimet e Egra me Leje në Prishtinë

  13/04/2017- (96 min) - 9432 SHIKIMESonte në emisionin ‘Jeta në Kosovë’ u transmetua debati mes përfaqësuesve të Komunës së Prishtinës, Ministrisë së Mjedisit dhe qytetarëve që përballen me probleme urbanistike në Prishtinë. Raportime të shumta të qytetarëve të Prishtinës mbi ndërtime të egra me leje…

  Emisioni “Jeta në Kosovë” transmetoi hulumtimin për trajtimin e një pacienteje të sëmurë në spitalet private e publike në Kosovë. Hulumtimi ka nisur kur familjarët e pacientes kanë raportuar rastin në KALLXO.com. Në këtë hulumtim, kallxuesit flasin për të gjitha peripetitë që i kanë kaluar…

  Shiko videon

  Në emisionin e fundit, ‘Jeta në Kosovë’ transmetoi intervistën me dy profesorë skocezë, të ngarkuar nga Komisioni Europian dhe Këshilli i Europës për luftimin e korrupsionit në arsimin e lartë në Kosovë dhe reformimin e UP-së. Profesorët Ian Smith dhe Tom Hamilton janë pjesë e…

  Shiko videon
   

  Viti i Marjan Demës në UP

  09/03/2017- (83 min) - 9564 SHIKIMENë emisionin e sontëm “Jeta në Kosovë” u transmetua intervista e Rektorit të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Marjan Dema dhe prorektorëve të tij, Naser Sahiti dhe Faton Berisha. Si e vlerëson Rektori, vitin e parë të punës së tij…

   

  Sonte në ‘Jeta në Kosovë’: Viti i Marjan Demës në UP

  09/03/2017- (1 min) - 892 SHIKIMESonte në emisionin “Jeta në Kosovë”, në ora 20:10, në RTK, do të ndiqni intervistën me rektorin e Universitetit të...

Reklamë

Të tjera