Te Veni

Veni, Vidi, Vici: Kafiteria e re në Pejton merr duartrokitje.

Pejtoni për një kohë të gjatë ka qenë një lokacion ku është zhvilluar jeta e natës, me kafeteri, bare dhe restuarante të radhituara njëra pas tjetrës. Por vendi i po sa  hapur, Te Veni, ofron diça pak më ndryshe se sa konkurentët e tij të tjerë.

NDËRLIDHUR

Përveç që ofron një nuancë të traditës Kosovare-me  sofra, gjithashtu ofron wifi dhe muzikë të gjallë.

Prej ushqimit ofrojnë senduiqë, bakllavë shtëpie, llokume dhe akullore. Specialiteti i këtij vendi është kafeja turke, që gjë nuk servohet shpesh në qytet, dhe gjithashtu raki dhe verë shtëpie; të gjitha këto te ofruara me çmime të arsyeshme.

Çdo mëngjes, nga ora 7 deri në 10, ata kanë një ofertë speciale, ku ofrojnë kafe vetëm për 0.50 cent.

Çdo vikend, Te Veni  ju mund të dëgjoni muzikë të gjallë, të performuar nga bende të ndryshme locale-të cilat në shumicën e rasteve luajn muzikë instrumentale.

Për më shumë informata, lidhuni me faqen e tyre në Facebook, Te Veni.

Te Veni  Rruga “Perandori Justinian”
Pejton, Tel: 044 250 818
(afër Bosna)

ETIKETA

29 Shtator 2011 - 15:09

Shengjyl Osmani 29/09/2011 - 15:09
NDËRVEPRIMI0

Te Veni

by Gazeta JNK
NA NDIQNI

Send this to a friend