Raportoni Korrupsionin!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
FLM!

RAPORTI JUAJ
ESHTE DERGUAR

S’ka Rehati në Gjyqësor

Rreth 350 gjyqtarë dhe prokurorë ishin emëruar në procesin e emërimit dhe riemërimit që nisi më 2008. Kur strukturimi ri i gjykatave dhe prokurorive të vendoset më 2013, ata mund të rishpërndahen sërish.

ETIKETA

16 Tetor 2011 - 22:56

Genc Nimoni 16/10/2011 - 22:56
NDËRVEPRIMI0
KOMENTE0

S’ka Rehati në Gjyqësor

by Gazeta JNK
NA NDIQNI