Pasta La Vista, Baby

Studio 53

I hapur gjatë ditëve të nxehta të verës, me një terasë kopsht dhe dizajn klasik, Studio 53 tanimë vetëm se është bërë i famshëm në mesin e atyre që kërkojnë një vend të mirë ku mund të shohin dhe takojnë   turma të njerëzve. 

NDËRLIDHUR

Interieri i brendshëm i rahatshëm dhe terasa relaksuese mund të jenë të ndritshme dhe të hapura, por   Studio 53 servon si specialitet ushqim vetëm pasta senduiq. Gazeta JnK ende nuk e ka provuar, por do të raportojë përsëri tek lexuesit e saj pasi ta ketë bërë këtë. 

Përveq kësaj, vendi ofron një mori të zakontë të senduqiave dhe pastave, çmimet e të cilave sillen nga 1.70 deri në 2 euro. 

Kafeteria gjithashtu servon një mori kafesh të rëndomta, pije jo-alkoholike dhe alkoholike duke përfshirë  dhe kokteje alkoolike që servohen në të gjithë Prishtinën.

Kafeteria së shpejti do të fillojë të organizojë evenimente gjatë vikendeve, dhe gjithashtu është e hapur për rezervime private. Orari i punës është nga ora 8 e mëngjesit deri në mesnatë, nga e Hëna deri të Dielen.   

Për më shumë, Studio 53 gjindet afër Kinos ABC ku edhe mund ta vizitoni, apo të bëni rezervime përmes tel. në 045 611 111.

ETIKETA

07 Tetor 2011 - 10:12

Gazeta JnK 07/10/2011 - 10:12
NDËRVEPRIMI0

Pasta La Vista, Baby

by Gazeta JNK
NA NDIQNI

Send this to a friend