Njerëz të Tjetërsuar

Pensionistët nuk i kanë tjetërsuar vetëm mosha dhe të ardhurat e tyre. Trajtimi i Qeverisë po i shtynë të mendojnë për hapa më radikalë - të rrugës. Draftligji i ri për pensionistët e ngarkon buxhetin me 20 milionë euro shtesë, por të moshuarit janë këmbëngulës në kundërshtimin e tyre.

ETIKETA

10 Tetor 2011 - 00:29

Besnik Boletini 10/10/2011 - 00:29
NDËRVEPRIMI0

Njerëz të Tjetërsuar

by Gazeta JNK
NA NDIQNI