Mungojnë Tetë Nota Verbale

Tetë vende që kanë njohur Kosovën nuk kanë dorëzuar notat verbale në Qeverinë e Kosovës. MPJ-ja pohon se një prej arsyeve është se disa vende të vogla nuk kanë ditur se si dërgohet një notë verbale. Lobimi për njohje vazhdon të përballet me akuza për moskoordinim të zyrtarëve shtetërorë të ngarkuar me punë të jashtme ministrit Hoxhaj e zv/kryeministrit Pacolli. “Kanë një mungesë totale të dijes për marrëdheniet diplomatike dhe funksionimin e tyre mes shteteve”, pohon ish-ministri i punëve të jashtme Hyseni.

Njomza Salihi & Edona Peci 01/07/2013 - 00:00
NDËRVEPRIMI0

Mungojnë Tetë Nota Verbale

by Gazeta JNK
NA NDIQNI

Send this to a friend