Raportoni Korrupsionin!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
FLM!

RAPORTI JUAJ
ESHTE DERGUAR

Miq të Jetës në Kosovë:

Në prag të sezonës së shtatë të debatit Jeta në Kosovë, kemi vendosur që të paraqesim edhe një platformë mediale për të krijuar një mundësi më shumë për audiencën dhe ajo është gazeta javore të cilën, me qëllim të përfshirjes së shqiptarëve kudo që ndodhen dhe kursimit të letrës, po e botojmë online.

ETIKETA

26 Shtator 2011 - 00:51

Jeta Xharra 26/09/2011 - 00:51
NDËRVEPRIMI0
KOMENTE0

Miq të Jetës në Kosovë:

by Gazeta JNK
NA NDIQNI