Kthehet i Zbutur Ligji i Premtuar dhe i Keqkuptuar

Xhabir Zharku, Ilir Tolaj, Arbenita Pajaziti, Kolë Pukaj dhe zyrtarë të tjerë publikë të dënuar nga gjykatat e vendit nuk përfitojnë nga projektligji i ri për amnisti dhe nuk kanë përfituar as nga i kaluari. Ndërkohë, qeveria është tërhequr krejtësisht nga ulja e dënimit prej 20 për qind për të gjithë qytetarët e Kosovës që kanë kryer vepra penale kundër jetës, trupit dhe pasurisë. Projektligji i debatuar gjatë javën e kaluar, në një masë edhe i keqkuptuar, është ridërguar në Kuvend. Ai ishte premtuar më 25 maj në Bruksel, gjatë negociatave për normalizimin e marrëdhënieve Kosovë-Serbi. Duhej të kalohej që në mesin e qershorit dhe ambasadorët e përkrahin atë pasi e shohin si integrues për serbët në veri.

Florent Spahija dhe Arben Sylejmani 08/07/2013 - 03:00
NDËRVEPRIMI0

Kthehet i Zbutur Ligji i Premtuar dhe i Keqkuptuar

by Gazeta JNK
NA NDIQNI

Send this to a friend