Raportoni Korrupsionin!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
FLM!

RAPORTI JUAJ
ESHTE DERGUAR

Kryeqyteti Ynë i Vogël

Administrata e Komunës së Prishtinës do të duhej të dinte se sa banorë të përhershëm ka Prishtina, sa ka njerëz që hyjnë e dalin nga Prishtina çdo ditë, sa ka automjete dhe cilat janë nevojat e secilit grup.

ETIKETA

05 Tetor 2011 - 10:30

Besa Shahini 05/10/2011 - 10:30
NDËRVEPRIMI0
KOMENTE0

Kryeqyteti Ynë i Vogël

by Gazeta JNK
NA NDIQNI