Furra PanExpert

Franchise German në kërkim të përgatitjës së brumit.

Germania mund të  njihet më  së  miri për eksportimet e makinave, por  produktet e gatuara gjithashtu janë  shumë  të  mira, që  e bëjnë  PanExpert një  vend që  duhet vizituar.

NDËRLIDHUR

PanExpert është  e vetmja  furrë  Germane në  Kosovë dhe servon sanduiqë të  ftohtë , bukë , torta dhe kifle në  një  ambient të  rahatshëm.

Përveç kualitetit të  lartë të  produkteve, furra gjithashtu ka çmime të  arsyeshme, të  kapshme për  të  gjithë . Senduiqët  kushtojnë  0.50 deri në 1.50 euro, pjesë  të  tortave nga 0.45 deri në  1.40 euro.

Ju gjithashtu mund të  porosisni një  tortë  të  tërë  e cila simbas madhësisë  mund të  kushtojë 7.50 deri në 18 euro.  Ushiqm dore dhe sanduiqë të ftohtë  mund të porositen për ndeja private.

Lokacioni i dyqanit, afër Teatrit Kombëtar, është  vetëm fillimi i një  rrjeti që  pronarët shpresojnë  që  do të  shndërrohet në  një  mbretëri të brumërave. Furra PanExpert së  shpejti do të  hapë edhe 15 ose 20 dyqane të  tjera përreth qytetit, në  mënyrë  që  të  jetë  sa më  afër me të  gjithë .

Furra punon çdo ditë  nga ora 7 e mëngjesit deri në  11 të  natës, me një  staf shumë  të  sjellshëm dhe mikëpritës.
Për porosi mund të kontaktoni në  044 197 520 ose 038 224 381, ose me email panexpert_pr@hotmail.com

 

ETIKETA

30 Shtator 2011 - 09:12

Shengjyl Osmani 30/09/2011 - 09:12
NDËRVEPRIMI0

Furra PanExpert

by Gazeta JNK
NA NDIQNI

Send this to a friend