Raportoni Korrupsionin!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
FLM!

RAPORTI JUAJ
ESHTE DERGUAR

eule“X”

Dëshmitari “X” u shndërrua vetë në dëshmi. Të degradimit moral dhe institucional të EULEX’it. Në jetë dhe në vdekje.

01 Tetor 2011 - 22:10

Artan Muhaxhiri 01/10/2011 - 22:10
NDËRVEPRIMI0
KOMENTE0

eule“X”

by Gazeta JNK
NA NDIQNI