Raportoni Korrupsionin!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
FLM!

RAPORTI JUAJ
ESHTE DERGUAR

Epitaf

Këtu prehet thellë e varrosur

NDËRLIDHUR

autorja e vjetëruar e ca poezive.

Paqe të amshuar

me dhembshuri i dhuroi asaj toka

ndonëse si kërmë nuk i takoi asnjë grupi letrar.

Po në varr nuk ka asgjë më të bukur

veç këtyre rimave, lëpushave dhe hutinit.

Kalimtar, nxirre nga çanta trurin elektronik

dhe mbi fatin e Syzmborskas një çikë mendohu.

ETIKETA

02 Shkurt 2012 - 10:47

Wislawa Szymborska 02/02/2012 - 10:47
NDËRVEPRIMI0
KOMENTE0

Epitaf

by Gazeta JNK
NA NDIQNI