Raportoni Korrupsionin!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
FLM!

RAPORTI JUAJ
ESHTE DERGUAR

Dhuna në Media Nxit Dhunën në Jetë

Pse shkalla e vrasjeve në disa vende është më e lartë se në vende të tjera?Pse luftërat dhe forma të tjera dhune kanë qenë pjesë e pandarë e historisë njerëzore? Pse mediat janë gjithnjë e më të dhunshme? Pyetjet që nuk gjejnë shpjegim janë të shumta, përgjigjet bindëse janë të pakta.

ETIKETA

30 Qershor 2013 - 21:27

Jeta Rexha 30/06/2013 - 21:27
NDËRVEPRIMI0
KOMENTE0

Dhuna në Media Nxit Dhunën në Jetë

by Gazeta JNK
NA NDIQNI