Devollët dhe Drejtuesit e PTK-së Shpallen të Pafajshëm

Gjykata Themelore në Prishtinë të premten pas shumë seancave të mbajtura shpalli aktgjykimin me të cilin Blerim e Shkëlqim Devolli, Ismet Bojku, Shyqri Haxha dhe Rexhë Gjonbalaj, u liruan nga të gjitha akuzat në mungesë të provave.