Raportoni Korrupsionin!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
FLM!

RAPORTI JUAJ
ESHTE DERGUAR

Debat Televiziv Rreth Ligjit për Amnisti (TV)

Gazeta Jeta në Kosovë ka mbajtur debat të drejtëpërdrejtë televiziv rreth Ligjit për amnistinë. Të ftuar janë Daut Xhemajli, zëvendësministër i Drejtësisë, Albulena Haxhiu deputete e Vetëvendosjes dhe Florent Spahija këshilltar ligjor në BIRN. Debati është zhvilluar përderisa Parlamenti i Kosovës ka qenë në pauzë të drekës, pas deklarimeve të grupeve parlamentare rreth këtij ligji.

ETIKETA

04 Korrik 2013 - 14:18

Gazeta Jeta në Kosovë 04/07/2013 - 14:18
NDËRVEPRIMI0
KOMENTE0

Debat Televiziv Rreth Ligjit për Amnisti (TV)

by Gazeta JNK
NA NDIQNI