Bllaca në Rend

Deklarata publike e Nazim Bllacës, e bërë në nëntor 2009 jo shumë larg ndërtesës së Qeverisë, ku ai paraqitej me letërnjoftim në duar dhe rrëfente për vrasjet e bëra ka çuar në dy procese gjyqësore dhe burgosje të shtatë personave, të cilët akuzohen kryesisht për vrasje të kryera gjatë dhe pas luftës në Kosovë. Tash, radhën e ka Bllaca i cili gjatë dëshmive që ka dhënë ka inkriminuar veten si pjesëmarrës në vrasjen e Ibush Kllokoqit, e cila ka ndodhur në gusht 1999.

Florent Spahija 12/06/2013 - 14:45
NDËRVEPRIMI0

Bllaca në Rend

by Gazeta JNK
NA NDIQNI

Send this to a friend