Raportoni Korrupsionin!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
FLM!

RAPORTI JUAJ
ESHTE DERGUAR

Agjencia e Inteligjencës Me Përgjegjësi Jokonvencionale

Qeveria e Kosovës ka autorizuar Agjencinë e Kosovës për Inteligjencë që të merret me veprat penale, të cilat sipas ekspertëve juridikë, janë kompetencë e policisë dhe janë jokonvencionale për shërbimet inteligjente në botë.

ETIKETA

04 Mars 2013 - 01:39

Njomza Salihi 04/03/2013 - 01:39
NDËRVEPRIMI0
KOMENTE0

Agjencia e Inteligjencës Me Përgjegjësi Jokonvencionale

by Gazeta JNK
NA NDIQNI