Gazmend Muhaxheri, LDK, Pejë. Foto: Atdhe Mulla

Gazmend Muhaxheri Dënohet nga PZAP

Një baner i kandidatit për kryetar të Pejës nga radhët e LDK-së, Gazmend Muhaxheri, i ka kushtuar me gjobë prej 1.100 euro.

NDËRLIDHUR

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa – PZAP e ka gjetur të bazuar ankesën e parashtruar nga BIRN dhe Internews Kosova, me anë të së cilës paraqitej se si një baner i Gazmend Muhaxherit ishte vendosur brenda oborrit të çerdhes publike.

LDK, dega në Pejë, është arsyetuar duke thënë se billbordi ishte i vendosur me leje të Komunës dhe se ishte i dedikuar ekskluzivisht për reklamim dhe se fotografia është jashtë objektit dhe se ankuesi është përpjekur të minimizojë distancën.

PZAP nuk i ka gjetur të mbështetura arsyetimet e ankuesit dhe si rrjedhojë i ka shqiptuar gjobën prej 1.100 euro.

KALLXO.com raportoi sot se edhe PDK-ja e Gjakovës është gjobitur nga PZAP pas një ankese të BIRN dhe Internews Kosova.

KALLXO.com ka raportuar vazhdimisht për shkeljet e partive politike gjatë fushatës zgjedhore për zgjedhjet lokale. Deri më tani si rezultat i ankesave të BIRN dhe IKS janë dënuar disa subjekte politike.

Zafir Berisha Dënohet me 1800 Euro për Spotin me Fëmijë

PZAP Dënon Lirak Çelajn

Shpend Ahmeti Dënohet nga PZAP

12 Tetor 2017 - 21:42

Labinot Leposhtica 12/10/2017 - 21:42
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight