// E premte ORA 21:20

Raportoni Korrupsionin!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
FLM!

RAPORTI JUAJ
ESHTE DERGUAR

0

0

31 Korrik 2011

Rrahje në Prizren.

Policia

NDËRLIDHUR

TË FUNDIT

Policia
 

Transporti i Drogës në Goma të Kamionit

Shikoni reportazhin ekskluziv të xhiruar në bashkëpunim me Policinë e Kosovës gjatë konfiskimit të 60 kilogramëve marijuanë të destinuara për tregun Austriak. Facebook Twitter Google+ LinkedIn Print WhatsApp

Pa-drejtësi
 

Drejtësia në Veri

Këtë të premte në, emisioni “Drejtësia në Kosovë” transmeton hulumtimin se pse mbeti në letër marrëveshja e Brukselit për sistemin e drejtësisë në mes të Prishtinës dhe Beogradit, nënshkruar nga dy kryeministrat.

Mohimi
 

E Drejta e Mohuar e Grave

“Drejtësia në Kosovë”, sonte transmeton emisionin i cili tregon për problemet me të cilat ballafaqohen gratë kosovare për të realizuar të drejtat pronësore.