//E premte ORA 21:20

30,578

4 Korrik 2017

Dështimi në Deradikalizim

Emisioni ‘Drejtësia në Kosovë’ transmetoi hulumtimin për dështimin e shtetit në deradikalizimin e atyre që morën pjesën në luftërat në Siri e Irak.

Në emision flitet për sinjalet që dërgoi e pamja për liderin e vetëshpallur të shqiptarëve në Siri e Irak, terroristin Lavdrim Muhaxheri, e hapur në Kaçanikut ditën kur u lajmërua vdekja e tij në frontin e luftës atje.

A ka njerëz në Kosovë ende që mendojnë se Lavdrim Muhaxheri ka rënë ‘shehid’ në atë luftë dhe a ka njerëz që e kanë mbështetur në atë luftë.

Në emision flasin edhe persona të cilët janë kthyer nga luftërat në Siri e Irak.

Në fund të emisionit transmetohet rubrika ‘Policia’ me pamje ekskluzive nga aksionet e Policisë së Kosovës.

NDËRLIDHUR

TË FUNDIT

Interpol: 137 Kamikazë të ISIS, Gati për të Goditur Evropën

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend