//E premte ORA 21:20

3,447

5 Dhjetor 2016

Ali Rexha dhe Hetimet Speciale të Tij

Ali Rexha

Në bisedën për “Drejtësia në Kosovë”, Rexha ka folur për hetimet e mbyllura ndaj djalit të kryeministrit Isa Mustafa e po ashtu për konfliktet dhe tensionet brenda prokurorisë.

Ai ka folur për miqësinë me kryeprokurorin Aleksandër Lumezi duke përmendur favore të cilat i ka kryer këtij të fundit.

Rexha flet edhe për hetimet ndaj deputetit të Vetëvendosjes, Albin Kurti.

Prokurori Special ka folur edhe për trajnimet në prokurorinë e shtetit duke treguar se një prokurore kishte ndjekur një trajnim gjatë kohës kur e kishte këmbën e thyer.

NDËRLIDHUR

Djegia e veturave
 

‘Terrori’ me Djegien e Makinave

Në muajt e parë të vitit nga persona të panjohur janë djegur disa vetura zyrtare. Po ashtu, në cak kanë qenë edhe veturat familjare të Adem Grabovcit, Bajram Gecajt, Memli Krasniqit... Askush nuk është arrestuar për këto akte, ndonëse ministri Skender Hyseni kishte thënë se institucionet kanë “pista të sigurta” për autorët.

TË FUNDIT

Avokati: Investitori Gjerman në Vazhdimësi u Pengua nga Polici

by Behar Mustafa
NA NDIQNI