//E premte ORA 21:20

Tash

NA NDIQNI

 •  

  Frikësimi i Investitorit nga Pjesëtari i Policisë

  25/06/2017- (30 min) - 14675 SHIKIMENë emisionin ‘Drejtësia në Kosovë’ në RTK në orën 22:20 u transmetua hulumtimi lidhur me gurthyesin në kodrën e Cërrnushes mbi fshatin Kçiq të Mitrovicës. Hulumtimi tregon se me çfarë problemesh janë përballur investitorët gjermanë në atë gurthyes. Në këtë…

  “Drejtësia në Kosovë” transmetoi emisionin e radhës i cili trajton problematikën e trashëgimisë dhe të drejtës për të regjistruar pronën, me theks të veçantë të drejtat e grave  dhe vajzave. Emisioni “Drejtësia në Kosovë” sjell edhe deklarata e akterëve kryesorë të cilat janë pjesë e plotësim-ndryshimit të ligjeve bazike që do garantonin të drejta të barabarta për gratë kosovare në çështjet e trashëgimisë dhe atë të regjistrimit të pronës. Po ashtu do mund t`i shihni se cilat janë rekomandimet e…

  Shiko videon

  Emisioni ‘Drejtësia në Kosovë’ transmetoi hulumtimin lidhur me dyshimet për një skemë të organizuar të korrupsionit në organizimin e ekskursioneve të maturantëve në Shqipëri. Ky reportazh sjell fakte të cilat tregojnë për parregullsi dhe mospërputhje të të dhënave të cilat ngjallin dyshime mjaft të mëdha për keqpërdorime në tenderimin dhe organizimin e ekskursioneve. Siç rezulton nga hulumtimi i DnK-së njëra nga arsyet kryesore pse tenderët me çmimin më të lartë fitojnë është kontrata të cilën paraprakisht kompanitë e nënshkruajnë me…

  Shiko videon
   

  Zona e Lirë e Kontrabandës në Veri të Kosovës

  03/04/2017- (32 min) - 13839 SHIKIMEEmisioni ‘Drejtësia në Kosovë’ transmetoi një hulumtim disamujor për kontrabandën me naftë në pjesën veriore të Kosovës. Emisioni paraqet detajet për çmimet e naftës në veriun e Kosovës duke sjellë dëshmi filmike për çmimet në këtë zonë. Shitësit e karburanteve…

   

  Intervistë: Hasan Shala, Kryetar i Gjykatës së Apelit

  26/02/2017- (31 min) - 2787 SHIKIMENë emisionin “Drejtësia në Kosovë” të premten u transmetua intervista me kryetarin e Gjykatës së Apelit, Hasan Shala. Në intervistën dhënë për “Drejtësia në Kosovë”, Shala ka folur për ngritjen e tij në këtë pozitë dhe përmendjen e emrit të…

 •  

  Demonstrimi i Forcës

  17/02/2017- (0 min) - 49876 SHIKIMETë premten nga ora 22 e 20 “Drejtësia në Kosovë” shfaq emisionin festiv për ditën e pavarësisë së Kosovës.

  Në edicionin e së premtes, emisioni “Drejtësia në Kosovë” transmetoi hulumtimin për  negociatat për blerjen e një vendimi gjyqësor në...

  Shiko videon

  Emisioni  “Drejtësia në Kosovë” ka transmetuar të përmbledhura aksionet ekskluzive të Policisë së Kosovës të realizuara gjatë vitit 2016. Filmimet ekskluzive të realizuara nga ekipi i emisionit “Drejtësia në Kosovë” në bashkëpunim me Policinë e Kosovës janë transmetuar në kuadër të emisionit “Drejtësia në Kosovë”. Në përmbledhje janë transmetuar aksionet e drejtorisë  kundër krimit të organizuar në konfiskimin e pasurive të familjes Kqirra në Prizren, aksionet e drejtorisë kundër drogave në arrestimin e e policit të Kosovës  i cili u…

  Shiko videon
   

  I Dënuari Për Terrorizëm Flet nga Qelia e Burgut

  12/12/2016- (37 min) - 13852 SHIKIMEEmisioni “Drejtësia në Kosovë” solli intervistën ekskluzive me të dënuarin për terrorizëm, Slobodan Gavriq.

   

  Ali Rexha dhe Hetimet Speciale të Tij

  05/12/2016- (30 min) - 3447 SHIKIMENë emisionin e fundit, “Drejtësia në Kosovë” ka transmetuar një intervistë me Prokurorin Special të Kosovës, Ali Rexha.

 •  

  Gjykatës e Prokurorë që u Ikin Tatimeve

  30/11/2016- (30 min) - 2846 SHIKIMEEmisioni i radhës “Drejtësia në Kosovë” solli hulumtimin ekskluziv i cili dëshmon se në sistemin kosovar të drejtësisë ka gjyqtarë dhe prokurorë të cilët ia fshehin shtetit paratë që i fitojnë nga qiraja. Hulumtimi disa javor i mbi 500 deklarimeve të…

  Emisioni i ri i “Drejtësia në Kosovë” që u transmetua më 14 tetor solli pjesën e dytë të hulumtimit që...

  Shiko videon

   Emisioni “Drejtësia në Kosovë”, ka zbuluar njërin nga skandalet më të mëdha të sistemit të drejtësisë që nga paslufta. Reportazhi i cili transmetohet të premten nga ora 22:30 ju sjell detaje për burgosjen në kundërshtim me Kushtetutën e vendit të mbi 8 mijë qytetarëve të Kosovës të cilët janë dënuar për kundërvajtje. Hulumtuesit e “Drejtësia në Kosovë”,  kanë zbuluar se vendimet e gjykatave për t`i dërguar në burg qytetarët që kanë kryer kundërvajtje janë në kundërshtim me Nenin 29 të…

  Shiko videon
   

  Privatizimi i Dyshimtë në Kamenicë

  23/09/2016- (1 min) - 1054 SHIKIMEEmisioni i radhës “Drejtësia në Kosovë” ju sjell hulumtimin ekskluziv i cili tregon për mënyrën se si është privatizuar Ndërmarrja...

   

  Aksioni i Policisë: Zbulimi i Laboratorit të Marijuanës

  22/09/2016- (7 min) - 23132 SHIKIMENë pamjet në vijim mund të ndiqni aksionin e Njësisë së Hetimit të Trafikimit me Narkotikë për zbulimin të laboratorit të marijuanës në Pejë.  Xhirimet e aksionit që rezultoi me zbulimin e laboratorit të kultivimit të kanabisit nga fillimi deri…

Reklamë

Të tjera

 

Superaksionet e Policisë

06/01/2017 - (29 min) - 402 SHIKIME
 

Gjykatës e Prokurorë që u Ikin Tatimeve

30/11/2016 - (30 min) - 2846 SHIKIME
 

Zbulimi i DNK, 8 Mijë të Pafajshëm në Burg

30/09/2016 - (1 min) - 1470 SHIKIME

Send this to a friend