// E premte ORA 21:20

Tash

NA NDIQNI

 •  

  Tenderi i Natës për Autostradën Prishtinë- Gjilan

  30/10/2017- (35 min) - 24488 SHIKIMEEmisioni “Drejtësia në Kosovë” transmetoi hulumtimin ekskluziv për tenderin 100 milionësh për rrugën Prishtinë- Gjilan. Në emision flasin personazhet kryesore që u përfshinë në këtë tender multi-milionësh dhe për kërcënimet që iu bënë shefit të Gjykatës së tenderëve. Hulumtimi sjell…

  Në emisionin ‘Drejtësia në Kosovë’ në RTK në orën 22:20 u transmetua hulumtimi lidhur me gurthyesin në kodrën e Cërrnushes mbi fshatin Kçiq të Mitrovicës. Hulumtimi tregon se me çfarë problemesh janë përballur investitorët gjermanë në atë gurthyes. Në këtë emision ndiqni filmimet nga momenti kur investitori Thamas Ryshe përballet me probleme nga ortakët e tij dhe nga një polic i Kosovës në gurthyesin ku ishte drejtor. Investitori Tomas Ryshe pretendon se polici e pengoi në të bërit biznes. Ai…

  Shiko videon

  Në filmimet ekskluzive të shfaqura në edicionin e së premtes të emisionit “Drejtësia në Kosovë” janë paraqitur pamje të arrestimit të një punonjëseje të Spitalit të Vitisë e dyshuar për vjedhjen e barërave në këtë qendër. Aksioni i cili është realizuar para disa javës ka quar në pranga edhe një doktor të QKUK-së i dyshuar se kontrabandën barërash nga Serbia për në Kosovë. Aksioni i shtrirë në 18 lokacione ka nisur në shtëpinë e punonjëses së qendrës së Vitisë. Siç…

  Shiko videon
   

  Specialët Arrestojnë Serbët që Mbanin Mbishkrime Nacionaliste

  29/05/2017- (3 min) - 27455 SHIKIMEDetektorë i minave një spray dhe një lopatë luftarake janë zbuluar nga Policia e Kosovës në veturën të cilën e drejtonin disa serb. Grupi i cili është arrestuar në afërsi të Lipjanit kishte me vehte edhe bluza me mbishkrime ofenduese.…

   

  E Drejta e Gruas në Pronë dhe Ndryshimi i Ligjeve

  24/04/2017- (29 min) - 1693 SHIKIME“Drejtësia në Kosovë” transmetoi emisionin e radhës i cili trajton problematikën e trashëgimisë dhe të drejtës për të regjistruar pronën, me theks të veçantë të drejtat e grave  dhe vajzave. Emisioni “Drejtësia në Kosovë” sjell edhe deklarata e akterëve kryesorë…

 •  

  Dyshimet për Kurdisjen e Ekskursioneve

  15/04/2017- (30 min) - 7991 SHIKIMEEmisioni ‘Drejtësia në Kosovë’ transmetoi hulumtimin lidhur me dyshimet për një skemë të organizuar të korrupsionit në organizimin e ekskursioneve të maturantëve në Shqipëri. Ky reportazh sjell fakte të cilat tregojnë për parregullsi dhe mospërputhje të të dhënave të cilat…

  Të premten nga ora 22 e 20 “Drejtësia në Kosovë” shfaq emisionin festiv për ditën e pavarësisë së Kosovës.

  Shiko videon

  Të premten, emisioni “Drejtësia në Kosovë” solli hulumtimin për akuzat ndaj një ish ushtari të UÇK-së për privimin nga liria...

  Shiko videon
   

  Mito në Gjykatën e Deçanit 2

  22/01/2017- (0 min) - SHIKIMENë edicionin e fundit, emisioni “Drejtësia në Kosovë” transmetoi pjesën e dytë të hulumtimit për korrupsionin në gjykatën e Deçanit.

   

  Mito nga Djali i Gjykatëses

  15/01/2017- (40 min) - 40280 SHIKIMENë edicionin e së premtes, emisioni “Drejtësia në Kosovë” transmetoi hulumtimin për  negociatat për blerjen e një vendimi gjyqësor në...

 •  

  Superaksionet e Policisë

  06/01/2017- (29 min) - 74596 SHIKIMEEmisioni  “Drejtësia në Kosovë” ka transmetuar të përmbledhura aksionet ekskluzive të Policisë së Kosovës të realizuara gjatë vitit 2016. Filmimet ekskluzive të realizuara nga ekipi i emisionit “Drejtësia në Kosovë” në bashkëpunim me Policinë e Kosovës janë transmetuar në kuadër…

  Emisioni i radhës “Drejtësia në Kosovë” solli hulumtimin ekskluziv i cili dëshmon se në sistemin kosovar të drejtësisë ka gjyqtarë dhe prokurorë të cilët ia fshehin shtetit paratë që i fitojnë nga qiraja. Hulumtimi disa javor i mbi 500 deklarimeve të formularëve të pasurive të gjyqtarëve dhe prokurorëve ka nxjerrë në pah se njerëzit e ligjit kanë shkelur më të dyja këmbët Ligjin për tatimin në të ardhurat personale duke mos i deklaruar të hyrat nga qiraja në Administratën Tatimore të…

  Shiko videon

  Emisioni “Drejtësia në Kosovë” sjell rrëfimet ekskluzive për vrasjen që e bëri tash e 17 vjet Malishevën të flasë vesh...

  Shiko videon
   

  ‘Dreka e Gabuar’ e Prokurorit me të Akuzuarin

  01/11/2016- (28 min) - 7411 SHIKIMENë edicionin e fundit, emisioni “Drejtësia në Kosovë” solli reportazhin hulumtues për takimet sekrete në mes prokurorit të Ferizajt Visar...

   

  “Drejtësia në Kosovë” Nxjerr në Blof Gjykatësit

  16/10/2016- (31 min) - 2524 SHIKIMEEmisioni i ri i “Drejtësia në Kosovë” që u transmetua më 14 tetor solli pjesën e dytë të hulumtimit që...

Reklamë

Të tjera

 

Zona e Lirë e Kontrabandës në Veri të Kosovës

03/04/2017 - (32 min) - 19327 SHIKIME
 

Superaksionet e Policisë

06/01/2017 - (29 min) - 74596 SHIKIME
 

Gjykatës e Prokurorë që u Ikin Tatimeve

30/11/2016 - (30 min) - 3690 SHIKIME