Arrestim i një të dyshuari - Foto: KALLXO.com

Arrestohet Mashtruesi

Një person në Gjilan është arrestuar nën dyshimet se ka mashtruar disa qytetarë duke kërkuar para për lëmoshë në emër të shokut të tij.

NDËRLIDHUR

Sipas policisë, personi i arrestuar në rrugën “Marie Shllaku”, vazhdimisht ka kërkuar të holla për një shok të tij për të cilin ai pretendonte se është i sëmurë.

Këtë vepër policia e ka klasifikuar si mashtrim dhe i dyshuari është dërguar në mbajtje.

ETIKETA

17 Korrik 2017 - 13:37

Doruntina Baliu 17/07/2017 - 13:37
NDËRVEPRIMI0

Arrestohet Mashtruesi

by Doruntina Baliu
NA NDIQNI

Send this to a friend