ANKETË: A Ju Pëlqen Ramush Haradinaj për Kryeministër?

PDK dhe AAK-NISMA befasuan opinionin mbrëmë kur lidhën një marrëveshje të koalicionit parazgjedhor për të garuar me një listë të vetme të kandidatëve në zgjedhjet parlamentare të 11 qershorit.

 

Marrëveshja u arrit në minutat e fundit para se të skadonte afati i përcaktuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve për apikimin e koalicioneve parazgjedhore.

Sipas marrëveshjes, kreu i AAK-së, Ramush Haradinaj, është kandidat i përbashkët për kryeministër të vendit ndërsa bartës i listës së kandidatëve është Kadri Veseli i PDK-së.

Haradinaj ka qenë kryeministër i Kosovës për tre muaj edhe në vitin 2005 por e ndërpreu mandatin meqë Tribunali i Hagës ngriti ndaj tij një aktakuzë për krime lufte nga e cila ai doli i pafajshëm.

KALLXO.com sjell anketën në të cilën mund t’i përgjigjeni pyetjes nëse LDK ka bërë zgjedhjen e duhur me këtë kandidaturë.

 

17 Maj 2017 - 10:03

Kallxo 17/05/2017 - 10:03
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend