Adullah Hoti

ANKETË: A Ju Pëlqen Avdullah Hoti për Kryeministër?

Lidhja Demokratike e Kosovës befasoi sot ‘bastvënësit’ duke ia besuar një ish- ministri kandidaturën për kryeministër të vendit.

Avdullah Hoti i cili ka drejtuar Ministrinë e Financave që nga viti 2015 ka marrë sot besimin e LDK-së për të qenë kandidat i partisë për kryeministër të vendit.

Hoti është profesor i Ekonomisë në Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Prishtinës dhe në një kolegj privat.

Më parë ai ka qenë nënkryetar i komunës së Prishtinës.

KALLXO.com sjell anketën në të cilën mund t’i përgjigjeni pyetjes nëse LDK ka bërë zgjedhjen e duhur me këtë kandidaturë.

 

ETIKETA

16 Maj 2017 - 15:36

Kallxo 16/05/2017 - 15:36
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend